MustangWorks.com - The Ford Mustang Power Source!

Go Back   MustangWorks.com : Ford Forums > Mustang & Ford Tech > Windsor Power
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-22-2011, 09:12 AM   #1 (permalink)
innerspace
Registered Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default 87 5.0 HO low end hessitation when hot

ok here we go guys
first this 5.0 is in a 87 mark vii so im hopin some of you pony boys have encountered this problem ...
I can run this car cold and she runs like a raped ape , park it for ten minutes and let under hood heat up and she goes right to sh%$t ,
I have no codes on the eec iv ecept broken fuel pump ground (wich i jumped/grounded at the relay in the trunk)
I have replaced
tfi
map
both 02
egr
iac/ias
tps
water temp sensor
cpu / pcm
distributer
wires
plugs
rotor
cap
fuel pump
fuel filter
just about every electrical component there is
i think the only component left is the fuel presure reg

this is definetly heat related, this is acting just like an over heating tfi, so Im begining to think TFI again I did get the new one from autozone so its probably made in china, the only other thing i can think of is a correded ground maybe pullin to much resistance when hot..
any thoughts would be helpfull
thx jb
innerspace is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bucking & hessitation stang4to8 Windsor Power 4 11-14-2002 07:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:56 PM.


SEARCH